Biohajoava smoothiepilli, valkoinen, 150 kpl

Ekomuovi

 • Biohajoava smoothiepilli, valkoinen, 150 kpl

  Maissitärkkelyksestä (PLA)  tehdyt valkoiset muovipillit myydään 150 kpl:n pakkauksissa. Pillin pituus on 250 mm ja halkaisija 8 mm. Nämä pillit sopivat erinomaisesti esimerkiksi smoothiepilleiksi suurehkon halkaisijansa ansiosta.

  PLA on biomuovia, joka on 100 % biohajoava, sekä kompostoitava materiaali. Se ei kestä pakastusta tai mikroaaltouunia. PLA tehdään uusiutuvasta maissitärkkelyksestä.

 • Ekohaarukat – Amazonica, 10 kpl

  Kauniisti muotoillut, Amazonica-sarjan ekologiset haarukat. Aterinten materiaali on CPLA, biopolymeeri joka on tehty luonnollisista ja uusiutuvista materiaaleista.

  Pakkauksessa on 10 kpl haarukoita, joiden pituus on 19 cm.

 • Ekolusikat – Amazonica, 10 kpl

  Kauniisti muotoillut, Amazonica-sarjan ekologiset kahvilusikat. Haarukoiden materiaali on CPLA, biopolymeeri joka on tehty luonnollisista ja uusiutuvista materiaaleista.

  Pakkauksessa on 10 kpl pieniä lusikoita, joiden pituus on 12,5 cm.

 • Ekoveitset – Amazonica, 10 kpl

  Kauniisti muotoillut, Amazonica-sarjan ekologiset veitset. Aterinten materiaali on CPLA, biopolymeeri joka on tehty luonnollisista ja uusiutuvista materiaaleista.

  Pakkauksessa on 10 kpl veitsiä, joiden pituus on 19 cm.

 • Haarukat, eko, beige, 50 kpl

  Tyylikkäät, tukevat ja ekologiset, kertakäyttöiset haarukat sopivat loistavasti esimerkiksi piknikille! Pakkauksessa 50 kpl beigenvärisiä haarukoita, joiden pituus on noin 15 cm.

  Haarukat on valmistettu maissitärkkelyksestä valmistetusta CPLA-materiaalista sekä bambukuidusta. Haarukat ovat 100 % biohajoavia ja kompostoitavia. Kestävät pakastuksen.

 • Haarukat, eko, musta, 50 kpl

  Tyylikkäät, tukevat ja ekologiset, kertakäyttöiset haarukat sopivat loistavasti esimerkiksi piknikille! Pakkauksessa 50 kpl mustia haarukoita, joiden pituus on noin 15 cm.

  Haarukat on valmistettu maissitärkkelyksestä valmistetusta CPLA:sta. Haarukat ovat 100 % biohajoavia ja kompostoitavia. Kestävät pakastuksen.

 • Kahvilusikat, eko, beige, 100 kpl

  Tyylikkäät, tukevat ja ekologiset, kertakäyttöiset kahvilusikat sopivat loistavasti esimerkiksi piknikille! Pakkauksessa 100 kpl beigenvärisiä lusikoita, joiden pituus on noin 12,5 cm.

  Lusikat on valmistettu maissitärkkelyksestä valmistetusta CPLA:sta sekä bambukuidusta. Lusikat ovat 100 % biohajoavia ja kompostoitavia. Kestävät pakastuksen.

 • Kahvilusikat, eko, musta, 100 kpl

  Tyylikkäät, tukevat ja ekologiset, kertakäyttöiset kahvilusikat sopivat loistavasti esimerkiksi piknikille! Pakkauksessa 100 kpl mustia lusikoita, joiden pituus on noin 12,5 cm.

  Lusikat on valmistettu maissitärkkelyksestä valmistetusta CPLA:sta. Lusikat ovat 100 % biohajoavia ja kompostoitavia.

 • Kansi kertakäyttömukille, biohajoava, 50 kpl

  Kuvan läpinäkyvät mukinkansi PLA-ekomuovista. Pakkauksessa 50 kpl kansia (Huom! Mukit ostetaan erikseen), jotka sopivat isompiin PLA-mukeihimme, joiden tilavuus on noin 450 ml. Kannessa pyöreä aukko pilliä varten.

  Muki kansineen on täydellinen setti esimerkiksi smoothieille! Osta haluamasi määrä mukeja erikseen.

  PLA valmistetaan maissitärkkelyksestä ja on biohajoava sekä kompostoituva materiaali.

 • Kertakäyttömuki, biohajoava, 200 ml, 50 kpl

  Läpinäkyvät mukit PLA-ekomuovista. Pakkauksessa 50 kpl mukeja, joiden tilavuus on noin 200 ml.

  PLA valmistetaan maissitärkkelyksestä ja on biohajoava sekä kompostoituva materiaali.

 • Kertakäyttömuki, biohajoava, 450 ml, 50 kpl

  Läpinäkyvät mukit PLA-ekomuovista (kuvan kansi ei tule mukana). Pakkauksessa 50 kpl mukeja, joiden tilavuus on noin 450 ml.

  PLA valmistetaan maissitärkkelyksestä ja on biohajoava sekä kompostoituva materiaali.

  HUOM! Mukin kannet myydään erikseen!

 • Kirkaat muovimukit, ekomuovi, 10 kpl

  Simppelit ja käytännölliset mukit, joiden tilavuus on 27 cl. Pakkauksessa on 10 kpl mukeja.

  Mukit on tehty 100 % uusiutuvasta materiaalista (PLA). PLA on uusiutuva ylijäämämateriaali, joka on valmistettu käymiskykyisestä maissitärkkelyksestä.

 • Veitset, eko, beige, 50 kpl

  Tyylikkäät, tukevat ja ekologiset, kertakäyttöiset veitset sopivat loistavasti esimerkiksi piknikille! Pakkauksessa 50 kpl beigenvärisiä veitsiä, joiden pituus on noin 15,7 cm.

  Veitset on valmistettu maissitärkkelyksestä valmistetusta CPLA-materiaalista sekä bambukuidusta. Veitset ovat 100 % biohajoavia ja kompostoitavia. Kestävät pakastuksen.

 • Veitset, eko, musta, 50 kpl

  Tyylikkäät, tukevat ja ekologiset, kertakäyttöiset veitset sopivat loistavasti esimerkiksi piknikille! Pakkauksessa 50 kpl mustia veitsiä, joiden pituus on noin 15,7 cm.

  Veitset on valmistettu maissitärkkelyksestä valmistetusta CPLA:sta. Veitset ovat 100 % biohajoavia ja kompostoitavia. Kestävät pakastuksen.

Ostoskori Item Removed. Undo
 • No products in the cart.